logowanie | rejestracja | mapa serwisu

Koszyk

kontynuuj zakupy lub zrealizuj zamówienie

Twój koszyk jest pusty

Kontakt

z nami

Zbyszek Koprek
tel. kom. 510-112-768
email: zbyszek@plytexlazienki.pl

ING Bank śląski
55 1050 1461 1000 0091 4120 6962

Producenci

obejrzyj szeroką gamę produktów



























 

Polityka prywatnośći

Sklep plytexlazienki.pl szanuje Twoją prywatność, dane osobowe przechowujemy w bezpieczny sposób - nie sprzedajemy adresów klientów. Zbieranie informacji o klientach ogranicza się do minimum, informacje zbierane od klientów wymagane są do wysyłki produktów, co obejmuje m.in. dane osobowe, dane adresowe, adresy poczty elektronicznej oraz kontakt telefoniczny.

Dane te nie są udostępniane bez zgody klienta, osobom trzecim. Zawsze możesz usunąć swoje dane z bazy plytexlazieniki.pl. Każdy klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania - na stronie www.plytexlazienki.pl

Klienci, którzy skorzystali z możliwości założenia konta, mogą samodzielnie uaktualniać swoje dane. Zmiany danych osobowych można dokonać logując się na swoje konto. Newslettery nie są wysyłane bez zgody klienta, zawsze można się wypisać i nie otrzymywać informacji o promocjach i nowościach na stronie plytexlazienki.pl

Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

  • Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  • Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).